Frequently Asked Questions

HRC Cloud PMS wordt inclusief 5 objecten geleverd.
Een object is een hotelkamer, B&B kamer, vakantiehuis, camping plaats etc.
U kunt extra objecten bij bestellen zodra HRC Cloud PMS beschikbaar is.

Update: 06-08-2019
HRC Cloud is op dit moment beschikbaar voor CMS, CRM, Finance en Mailing.

Verwachte oplevering: HRC PMS zal eind augustus 2019 beschikbaar zijn.
Op ditmoment zijn we importfuncties aan het testen en voegen functies toe.
CAMT053 XML import is beschikbaar voor HRC Cloud Finance.

HRC Cloud beschikt over een eigen CMS systeem.
Hiermee kunt u uw website eenvoudig aanpassen zoals foto's toevoegen/aanpassen, teksten toevoegen/aanpassen, pagina's toevoegen of aanpassen etc.
Ook kunt u pagina's voorbereiden en op een bepaald tijdstip de pagina's automatisch publiceren.